Karkkareita tulossa.

Ensi viikolla laitetaan itämään normikokoisia karkeakarvaisia mäyräkoiria.

Isänä yhdistelmässä on FI KVA-A Rivakka Nalle Puh, punainen riistanvärinen komea isohko uros. Pontus toimii käytännön metsästyksessä ajaen sorkkaa ja muuten on oikein leppoisa, avoin ja rauhallinen kaveri. Näyttelyistä parhaana tuloksena ROP ja SERT.

Emänä Senga, riistanvärinen kaunis narttu, A-pentueemme emä. Sara on riistaviettinen, mutta silti erittäin tottelevainen. Sara ajelee omaksi huvikseen ja on käynyt myös luonnonluolalla haukkumassa. Jäljellä on erittäin sitkeä ja innostunut. Kotona leppoisa, mäyräkoiran egon omaava, avoin ja sosiaalinen. Sara on selkäkuvattu 0 kalkkeutumaa, SP 0, VA 0 ja LTV1. Näyttelyistä parhaana tuloksena VARASERT. _20180412_192251

Molemmat vanhemmat elävät lapsiperheissä ja pennuthan meillä syntyvät edelleen keittiöön, elämän keskelle. Pennut tottuvat monenlaisiin ääniin ja aikuisiin ja nuoriin koiriin sekä lapsiin. Pennuille haussa ensisijaisesti harrastavia koteja, molempien vanhempien takaa löytyy monen lajin käyttövalioita ja muotovalioitakin. Tästä pentueesta saatan sijoittaa yhden nartun, jos sopiva koti löytyy.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI29719/14&ReknoE=FI31356/12

Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä: kenneloikukas@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: