Malinoissuunnitelmia

Ensi keväänä olisi tarkoitus yhdistää BH MR2 Kutinan Wakuumi ”Köpi” ja BH Oikukas Chakra ”Piimä”. Juoksua odotan maaliskuun alun tienoille.

Köpin omistajan kertomaa:

Köpi (Kutinan Wakuumi) on hyvin itsevarma, rauhallinen ja sosiaalinen malinoisuros. Köpillä on voimakkaat viettialueet ja se on hyvin itseriittoinen. Nyt 8 vuoden iässä Köpi on eläköitynyt, mutta viettää silti vielä varsin toimeliasta elämää puuhastellen ja lenkkeillen. Päälajina Köpillä on ollut mondioring. Lajissa tuli kilpailtua myös kansainvälisesti vuosina 2016-2019. Edustustehtäviä oli siis sekä FCIn MM-kisoissa että FMBBn belgianpaimenkoirien MM-kisoissa.
Köpi on luonnetestattu +235, hermorakenteen ollessa +2. Tuomarit ylistivät kovasti juurikin hermoja ja sanoivat että harvoin saa belgianpaimenkoiralle antaa kakkosen hermot.
Köpi on isänä Kutinan D-pentueessa. Pennut on nyt reilun vuoden ja vaikuttavat oikein toimeliailta, hyvähermoisilta ja sosiaalisilta koirilta. Osa on jo kuvattu luustoltaan ja hyvältä näyttää senkin suhteen.

Piimä on itsenäisen puoleinen, vilkas, läpiavoin ja erittäin sosiaalinen ihmisiä kohtaan. Piimässä ei ole terävyyttä ja se on hyvin itsevarma, rento narttu. Piimän kanssa on suoritettu BH ja TOKO ALO1. Sen ominaisuuksille sopivimmat lajit olisivat haku ja mondioring. Piimän ensimmäinen pentue (Oikukas F-pentue) oli iso ja erittäin elinvoimainen. Pentueesta on tätä kirjoittaessa kuvattu 5 koiraa mukavin tuloksin. Piimä on ollut aina terve ja on testattu terveeksi kaikkien MyDogDNA testin sisältämien sairauksien osalta.

Kuva: Benita Marttila
Kuva: Manta Pihala
Kuva: Manta Pihala
Kuva: Benita Marttila

Odotettavissa kovemman puoleisia, itsevarmoja, voimakkaita koiria. Sopivia töihin ja harrastuksiin ja tuttuun tapaan en myy käyttökoiraa vain sohvalle vaan haussa on tavoitteellisesti harrastavia koteja.

Jos olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä sähköpostilla: kenneloikukas@gmail.com

PS. Karkeakarvaisia mäyräkoiria laitetaan alulle heti kun juoksu alkaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: