Talvihallan Etsivä x Oikukas Chakra

Malipentuja siis edelleen suunnitelmissa maaliskuulle, vaikka uros vaihtuikin. Tässä pentueessa linjataan MR3 Dubion Lupukseen, joka on kantanarttuni Dubion Oikun sekä Talvihallan Etsivän isä.

Molemmat vanhemmat kantavat pitkää karvaa, eli myös tervuerenpentuja saattaa syntyä.

Yhdistelmässä isänä on BH, JK1, IGP2, IFH1, PEKO-T, RH-T V, RH-FV Talvihallan Etsivä.

Omistajan kertomaa Tähdestä:

Tähti on perusluonteeltaan avoin ja ystävällinen, se suhtautuu ympäristöönsä avoimesti ja kaikki on lähtökohtaisesti mahtavaa. Luonteeltaan Tähti on hieman dieselmäinen, ollen toki hyvin energinen.

Käytännössä treeneissä ja erityyppisissä harjoituksissa Tähti on osoittanut olevansa ääni- ja alustavarma, sille ei tuota ongelmia korkeat tai ahtaat paikat. Yleisesti ottaen Tähti on osoittanut olevansa hyvin sopeutuvainen ympäristönsä suhteen.

Tähti on hyvin järkevä koira niin arjessa kuin työskennellessään. Tähden toimintakyky on suuri, minkä se on käytännössä osoittanut esimerkiksi ollen täysin työkykyinen suorittaen etsinnän köysillä laskeutumisen jälkeen.

Moottori Tähdellä on suuri, ja se on voimakas koira. Tähti on kaksiviettinen koira, ja nenähommien lisäksi Tähti harrastaa suojelua. Tähti käyttää luontaisesti hyvin nenäänsä.

Tähti on hyvin itsenäinen, ja se haluaa hyvin vähän mitään. Näiden ominaisuuksien takia Tähti on haastava motivoida esimerkiksi tottikseen, mutta erittäin helposti motivoitavissa tehtäviin, joita se saa suorittaa itsenäisesti.

Tähti asuu toisen koiran kanssa kerrostalossa. Se suhtautuu muihin koiriin joko välinpitämättömästi tai kiinnostuneesti. Malinois ei varsinaisesti ole koirapuistokoira, mutta Tähti on käynyt muutamia kertoja leikkimässä koirapuistossa sille entuudestaan tuntemattomisen koirien kanssa. Ihmisiin Tähti suhtautuu avoimesti tai välinpitämättömästi. Tähti on myös hyvin vieraiden käsiteltävissä.

Kuva: Susan Suojanen
Kuva: Lili Scarpellin
Kuva: Lili Scarpellin

Emänä pentueessa on BH Oikukas Chakra. Piimä on itsenäisen puoleinen, vilkas, läpiavoin ja erittäin sosiaalinen ihmisiä kohtaan. Piimässä ei ole terävyyttä ja se on hyvin itsevarma, rento narttu. Piimän kanssa on suoritettu BH ja TOKO ALO1. Sen ominaisuuksille sopivimmat lajit olisivat haku ja mondioring. Piimän ensimmäinen pentue (Oikukas F-pentue) oli iso ja erittäin elinvoimainen. Pentueesta on tätä kirjoittaessa kuvattu 6 koiraa mukavin tuloksin. Piimä on ollut aina terve ja on testattu terveeksi kaikkien MyDogDNA testin sisältämien sairauksien osalta.

Odotettavissa kovemman puoleisia, itsevarmoja, voimakkaita koiria. Sopivia töihin ja harrastuksiin ja tuttuun tapaan en myy käyttökoiraa vain sohvalle vaan haussa on tavoitteellisesti harrastavia koteja.

Jos olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä sähköpostilla: kenneloikukas@gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: