Sijoituskoti etsinnässä tervunartulle

Oikukas Chakran eli Piimän ensimmäisestä pentueesta jäi kotiin tervunarttu Oikukas Fiilis, joka on kasvanut mukavaksi nuoreksi koiraksi. Mikro on monella tapaa todella helppo koira, se on kiltti ja miellyttämisenhaluinen. Sillä ei ole ongelmia toisten koirien tai ihmisten kanssa. Mikrolla on valtava saalisvietti ja se palkkautuukin parhaiten taisteluleikillä, jossa ohjaajan olkapäät on kovilla. Mikrolle on tehty hyvät pohjat tottikseen ja se on viimeistelyä vaille valmis bh-kokeeseen vielä tälle kaudelle. Mikro on ohjaajapehmeä ja tarvitsee ehdottomasti positiivisesti kouluttavan ohjaajan. Mikro on elänyt koko ajan narttulaumassa ja lapsiperheessä ongelmitta. Mikrolta on kuvattu lonkat A/A, kyynärät 0/0 ja olat terveet, myös lanneranka oli siisti. Juoksut ovat tulleet 10kk välein ja olleet niukat.

Mikro etsii sijoituskotia, jolla olisi aikaa ja halua harrastaa sen kanssa tavoitteellisesti pk-lajeista jälkeä, hakua tai viestiä, myös tokoa voi harrastaa ja siihenkin on tehty pohjia. Koira ei siis ole myynnissä, vain sijoituskoti haussa, jos erinomainen sellainen sattuu löytymään. Sijoituskodilta toivoisin aikaisempaa kokemusta koiran kouluttamisesta kokeisiin, yhteistyöhalua ja oikeasti aikaa panostaa tähän koiraan, jossa on valtavasti potentiaalia, jonka en halua menevän hukkaan. Mikro sijoitettaisiin kahdesta pentueesta ja mitä lähemmäs Nousiaista, sen parempi.

Jos olet kiinnostunut Mikrosta, ota ensin yhteys sähköpostilla: kenneloikukas@gmail.com ja kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja kokemuksestasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: