Karkkaripentuja tulossa syyskuussa!

Liilis on ultrattu tiineeksi, eli syyskuun puolivälissä odotamme pentuja syntyväksi yhdistelmästä: C.I.B C.I.E POHJ MVA FI KVA-L FI MVA FI VMVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA EE JMVA NOJV-14 Isagrove’s Didgeridoo x Oikukas Extraordinary.

Jagge on jo veteraani-ikään päässyt tervepäinen monen maan muotovalio, käyttövalio putkilta, luonnetestattu huippupisteillä ja MH luonnekuvattu. Jagge asuu uroslaumassa.

Liilis asuu narttulaumassa lapsiperheessä. Liiliksellä on mejästä AVO3 tulos, se on erinomainen jäljestäjä, mutta riistan ajaminen on sille ykkösjuttu. Liilis on erittäin motivoitunut työskentelemään ihmisen kanssa ja rakastaa tehdä myös tottelevaisuutta. Liilis on kattavasti terveystutkittu ja sen selkä on kuvattu kauttaaltaan puhtaaksi.

Pennut etsivät ensisijaisesti harrastavia koteja, jotka veisivät pentuja eteenpäin kokeisiin/näyttelyihin asti. Vanhemmat ovat niin riistaviettisiä, että metsästyskaverinkin saattaisi tästä yhdistelmästä hyvin saada. Narttupentu etsii harrastavaa ja yhteistyöhaluista sijoituskotia mieluusti Turun seudulta. Pennut syntyvät ja kasvavat meillä Nousiaisissa lapsiperheen arjen keskellä.

Jos olet kiinnostunut pennusta, otathan ensin yhteyttä sähköpostilla: kenneloikukas@gmail.com ja kerrot kattavasti tulevasta kodista ja millaiseen käyttöön pentua etsitään.

© Manta Pihala
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: